Beatifulsmile är en jämförelsetjänst för produkter inom tandblekning hemma. Vi testar löpande de bästa och mest aktuella tandblekningsprodukterna på marknaden. Vår uppgift är att erbjuda total transparens för konsumenten så att den lätt ska kunna välja en bra produkt för att bleka tänderna hemma. Det finns många aktörer som säljer mer eller mindre tvivelaktiga produkter för tandblekning. Ett exempel är det stora inflödet av kinesiska varor, vilka inte alls är godkända enligt svenska standarder och kan vara direkt farliga för tänderna. Ofta lockas konsumenten av det låga priset och missar att läsa innehållsförteckningen eller så framgår det helt enkelt inte. På grund av den orsaken startades BeautifulSmile. Vi fungerar som en helhetslösning för de som är intresserade av att bleka tänderna hemma och vill hitta de absolut bästa erbjudandena.

Uppdaterar och testar produkter

Vi uppdaterar vårt utbud av leverantörer kontinuerligt och tillhandahåller exklusiva rabatter och erbjudanden till kunden. Vi testar samtliga tandblekningsprodukter innan vi lägger upp dem och du kan hitta flera aktuella recensioner. När vi testar produkterna är det dels oss själva som provar men även extern kompetens i åldrarna 20-60 år. Allt för att få en så rättvis och mångfaldig bild som möjligt. BeautifulSmile har som målsättning att vara den bästa och mest pålitliga informationssidan för tandblekning hemma.

Vi finns för konsumenten

Det kan kännas som en djungel att hitta rätt bland alla tandblekningsprodukter och annonser. Vi känner igen oss och det var bland annat därför vi skapade tjänsten. Även fast man idag kan bleka tänderna hemma tryggt & säkert så finns det vissa undantagsfall när man bör avstå. Som första exempel bör man inte bleka tänderna om man är gravid eller ammar sitt barn. Det finns inga studier på hur ett ofött barn eller en liten bebis reagerar av att eventuellt få i sig små mängder av medlen från tandblekning. Och just därför ska man inte riskera ett ungt livs hälsa.

Vårt syfte är att bygga förtroende och erbjuda de bästa och enklaste alternativen inom hemma tandblekning. Därför kommer vi aldrig favorisera någon leverantör eller återförsäljare utan enbart basera våra erbjudanden på fakta, personliga test och kundomdömen. Allt för att du ska kunna navigera lätt och rätt. Lycka till med att hitta en produkt som passar just dig!